top of page
rodolfo-sanches-carvalho-hUc81dBehFw-uns

Aanbod

Als je start op de weg van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, ‘loop’ je als het ware terug naar je centrum, naar je pure zelf (het innerlijk licht, dat zaadje wat aanwezig is in jou).

Je pure zelf staat in het centrum, dit is hoe je als baby geboren bent, puur en ongerept.

Herijken

Logo Soulgardens_Klein.png
Logo Soulgardens_Klein.png

1 sessie en ik kijk niet op de klok: iedere sessie kent een ‘natuurlijk’ einde en daar werken we mee. Met compassie en mildheid gaan we naar de kern. Inzichten zodat je stappen, naar zeggenschap over jezelf en je eigen leven, kunt gaan zetten.

 

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje.

Sence of Belonging

Logo Soulgardens_Klein.png
Logo Soulgardens_Klein.png

Verdiepende sessies, je eigen medicijnvrouw, Sjamaan, Heel worden. Waarbij ik een unieke combinatie van intuïtieve coaching, holistisch werk en praktische spiritualiteit bied.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje.

A walk in the family brings the soul back home

Logo Soulgardens_Final.png
Logo Soulgardens_Final.png

Monique Mae Vriens en Trienke van Houten organiseren Meergeneratie Familiesysteem dagen en reizen om inzichtelijk te maken wat herhalende patronen zijn in iemands leven. Door persoonlijke inzichten en onderzoek in eigen familiesysteem willen wij deze kennis graag doorgeven.

Meergeneratie Familiesysteem is een krachtig visueel concept (geen opstelling) waar je herhalende patronen in je leven, in je relatie, je werk, je gezin of je familie, waar je tegenaan loopt, kunt onderzoeken. Vaak zijn deze herhalende patronen terug te herleiden uit je familie.

In de weekenden van 24 en 25 september, 1 en 2 oktober organiseren wij weer super interessante  en inspirerende sessies voor max. 6 personen. De kosten bedragen € 54 p.p. en vinden in een huiskamersfeer plaats.

Meergeneratie Familiesysteem: 

Zaterdag 24 september, 13.00 - 17.00 uur, S.O.J. Palmelaan 149 te Groningen.

Zaterdag 1 oktober, 13.00 - 17. 00 uur, Wouwsestraatweg 46 te Bergen op Zoom

 

Meergeneratie Familietrauma:

Zondag 25 september, 13.00 - 17.00 uur, S.O.J. Palmelaan 149 te Groningen.

Zondag 2 oktober, 13.00 - 17.00 uur, Wouwsestraatweg 46 te Bergen op Zoom

 

Heb je belangstelling en wil je deelnemen aan een mooie reis of themadag? Wil je meer weten? Of op de hoogte gehouden worden? Stuur mij dan een mailtje.

 

Rites de Passage

Logo Soulgardens_Final.png
Logo Soulgardens_Final.png

Met een warme en hartelijke ontvangst verwelkom ik families, gezinnen en relaties met eten, bloemen en licht.

 

​​Families, gezinnen of relaties worden in de spotlight gezet. Waar mag het licht op schijnen? Wat mag lichter worden? 

 

Het is een plek waar ik families, gezinnen en relaties uitnodig om een toelichting of aanvulling te geven op wat er voor hen speelt.

Er wordt geluisterd en er wordt tijd genomen voor de details. Zonder oordelen, zonder oplossingen, met liefde en aandacht laten de verhalen zich ontvouwen.

Het een plek waar ruimte is voor belangrijke fase-overgangen - Rites de Passage - zoals geboorte, dood, fusies, oorlog en andere ingrijpende gebeurtenissen.

 

Het is een plek waar rollen, posities, dynamieken, verlangens en wensen scherp in beeld worden gebracht.

Inzicht in je familiegeschiedenis, in de invloeden van familie op je leven, in patronen die overgedragen worden van generatie op generatie, in verborgen geschiedenis, de geheimen en familiewijsheid.

 

Kennis hebben van je familie helpt je nog meer om jezelf en de ander beter te begrijpen.

Als inbetweener help ik twee of meerdere werelden en tijdspaden samenkomen en wordt er aan het licht gebracht waar het werkelijk omgaat. 

 

Sessies duren 2 - 3 uur.

Wil je meer weten, stuur mij dan een mailtje

It's all inside of us - Zandspel - maak je eigen Soulgarden

Woordeloze momenten of gevoelens krijgen vorm. Het zandspel met haar figuren spreekt op oeroude wijze een diepere laag aan en maakt deze tastbaar en zichtbaar. Zo kunnen onbewuste processen vorm krijgen en ontwikkelen op een speelse manier, die ruimte biedt aan het innerlijke kind. 

 

Maak jouw onbewuste processen inzichtelijk en breng ze in beweging met deze vorm van opstellingswerk, ontwikkeld door C.G. Jung.

 

 

Logo Soulgardens_Final.png
Logo Soulgardens_Final.png

Kosten voor een zandspel sessie +/- 45 minuten zijn € 54

Heb je vragen, stuur mij dan een mailtje.

bottom of page