top of page
Home.jpg

Soulgardens

Innerlijk Tuinieren - voor persoonlijke en spirituele groei.

Monique Vriens, Systemisch Coach.

Verbindt werelden, lagen en tijdperken met elkaar.

Spiritualiteit is bezield leven, in connectie met de betekenis die je zelf aan het leven geeft en hoe je deze wilt uitdragen in jouw verbondenheid met het moment, jezelf, anderen en de (zichtbare en onzichtbare) wereld om je heen.

Wat zijn de verborgen boodschappen van Meergeneratie Familietrauma en de gevolgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voor jouw welbevinden (psychisch, emotioneel en sociaal)?

Welkom,

Voor wie?

Voor jeZelf, je relatie, je gezin, je familie en voor je (toekomstige)kinderen. Als je je niet thuis voelt in een 2e lijnszorg, jeugdzorg, wijkteam etc. maar een aanbod zoekt dat dieper, gelaagder, vrijer en autonomer is dan het reguliere aanbod.

Geen therapie maar dieptegesprekken. Geen dossiervorming, maar aandacht voor je afstamming, je missie en unfinished businesses in families (of in organisaties).

In-Zicht in je familiegeschiedenis, in de invloeden van familie op je leven, in patronen die overgedragen worden van generatie op generatie, in de verborgen geschiedenis, de geheimen en familiewijsheid. 

Gebeurtenissen in de familielijn de kans geven om op hun plek te vallen, opruimen van familiegeheimen en ander oud zeer.

 

Voor identiteitsvragen, relatievragen, zingevingsvragen/spirituele vragen. 

Voor psychische en lichamelijke klachten.

CONTACT
bottom of page