top of page
amanda-souza-P_y-DhlJh1Y-unsplash_edited_edited.jpg

Over mij
 

Achter de sluiers van de taal ligt de boodschap van de ziel.

Over mij

Monique Vriens, Systemisch Coach, legt een link met verschillende, vaak onverklaarbare ziektebeelden, gevoelens van verdriet, angst of minderwaardigheid. Zij verdiepte zich in de familiale context waarin trauma’s ontstaan en brengt overdraagbare trauma binnen families, generaties en bevolkingsgroepen aan het licht. Zij weet dan ook hardnekkige (systemische) patronen haarfijn bloot te leggen. Soms confronterend of met de nodige humor en altijd binnen een vertrouwde setting. Mensen ervaren haar als een prettige en toegankelijke persoonlijkheid.

Monique groeide de eerste 7 jaren op op een binnenvaartschip en leerde hierdoor letterlijk vanaf elk standpunt naar de wal/land te kijken. Monique komt uit een vrouwelijke lijn zieners en brengt aan het licht wat ze in de onderstroom voelt en ziet. Ze is in staat om werelden, lagen en tijdperken met elkaar te verbinden.

Monique is meer dan 20 jaar een zorgprofessional in zowel leidinggevende, coördinerende als uitvoerende functies in de (jeugd)hulpverlening, onderwijs, ggz en gemeente. Door haar ervaring en opleiding beschikt ze over voldoende kennis en verwerkingsmethoden en is ze multi-inzetbaar.

Mijn missie

Mijn zielsmissie is het zielscontact in de mens te herstellen door hem of haar in contact te brengen met zijn of haar grotere Zelf. Met mijn aanpak, die veel groter en gelaagder is dan de reguliere aanpak, draag ik bij aan het oplossen van het collectief trauma.

Mijn visie

Wijsheid kan je uit boeken halen, maar “wijs zijn” komt uit jezelf.

bottom of page