top of page

Wie ben ik?

Ja, dat is een boeiende vraag. Ik ben de ‘waarom-fase’ uit mijn kleutertijd nooit helemaal ontgroeid. Eigenwijs zijn, nieuwsgierigheid en brede interesses zijn tekenend voor mij. Verder ben ik geïnteresseerd in de ontwikkelingen en cultuur van families. Van kleins af aan ben ik in staat om de onderstroom te voelen, heb ik een blik op het groter geheel en vanuit een diep weten, zicht op onzichtbare dynamieken. Mijn kracht bestaat uit de dingen die ik aanvoel, bespreekbaar maken. In het contact met mensen, idem met families en organisaties, voel ik dingen goed aan.

Als Spiritueel Vrouwencoach, Inbetweener, Soulgardenist, Ver-haler heb ik 56 jaar levenservaring en met een open hart, een luisterend oor, een scherpe geest en met een rijke spirituele achtergrond zicht gekregen op mijn eigen sluiers en zielsmissie.

Met mijn aanbod, die veel groter en gelaagder is dan het reguliere aanbod, draag ik bij aan het trauma in het collectief bewustzijn van mensen naar het licht te brengen.

Door vanuit trauma, systemisch en transcultureel te denken en handelen, worden slapende vermogens vrijgemaakt, sluiers stukje bij beetje opgelicht en kunnen delen worden onthuld wat onbekend of volledig verborgen was.

 

Al meer dan 20 jaar ben ik een zorgprofessional in zowel leidinggevende, coördinerende als uitvoerende functies in de (jeugd)hulpverlening, onderwijs, ggz en gemeente. Door mijn ervaring en opleiding ben ik multi inzetbaar. Ondertussen beschik ik dus over voldoende kennis en verwerkingsmethoden.

 

bottom of page