Wie ben ik?

Ja, dat is een boeiende vraag. Ik ben de ‘waarom-fase’ uit mijn kleutertijd nooit helemaal ontgroeid. Eigenwijs zijn, nieuwsgierigheid en brede interesses zijn tekenend voor mij. Verder ben ik geïnteresseerd in de ontwikkelingen en cultuur van families. Van kleins af aan ben ik in staat om de onderstroom te voelen, heb ik een blik op het groter geheel en vanuit een diep weten, zicht op onzichtbare dynamieken. Mijn kracht bestaat uit de dingen die ik aanvoel, bespreekbaar maken. In het contact met mensen, idem met families en organisaties, voel ik dingen goed aan. Als we een tipje van de sluier oplichten, kunnen delen worden onthuld wat onbekend of volledig verborgen was.

Als Spiritueel Vrouwencoach heb ik 55 jaar levenservaring en met een open hart, een luisterend oor, een scherpe geest en met een rijke spirituele achtergrond zicht gekregen op mijn eigen sluiers.

 

Al meer dan 20 jaar ben ik een zorgprofessional in zowel leidinggevende, coördinerende als uitvoerende functies in de (jeugd)hulpverlening, onderwijs, ggz en gemeente. Door mijn ervaring en opleiding ben ik multi inzetbaar. Ondertussen beschik ik dus over voldoende kennis en verwerkingsmethoden. 

  

Het is een intensieve zoektocht geweest naar wie ik -in wezen- ben en ondertussen is mijn Zielmissie duidelijk. Door vanuit trauma, systemisch en transcultureel te denken en handelen, kunnen sluiers stukje bij beetje worden opgelicht.

 

Familie een ziel en trauma een gezicht geven. Voor vrouwen van alle leeftijden, afkomsten en religies. In welke levensfase je ook zit, ik help je thuiskomen bij jezelf.