RdP_becca-tapert-8_wjL7l5tik-unsplash.jp

Rites de Passage

​​"Rites de Passage marks a change, the beginning of a new chapter in life".

Jij bent een spiritueel wezen dat op deze aarde is gekomen om een aardse ervaring op te doen. Een menselijke ervaring. Met alles wat daarbij hoort. En zoals je vast wel weet: niet alles wat erbij hoort is altijd even comfortabel.

 

Gedurende je leven, met elke ervaring die je opdoet, doorloop je een heel scala aan emoties en ontwikkel je continu. Je begint als baby onbewust en ongeremd. Ontwikkelt dan bewustzijn. Ervaart honger en ongemak, maar ook aanraking, liefde. Je ontwikkelt humor maar ook schaamte. Vrolijkheid en uitgelatenheid, schuld en angst, lachen en huilen, haten en liefhebben.

Ze allemaal onderdeel van hetzelfde energetisch net. Alleen sommige energieën zijn van hoge en trilling en andere van lage.

Tot nu toe heb je alles overleefd wat op jouw pad kwam. Hierop mag je trots zijn. Maar ben jij er klaar voor om nu nog verder voorbij de energieën van lage trilling te bewegen? Voorbij de schaamte, de schuld, de woede en het verdriet?

 

Met compassie  en aandacht, waarbij verfijning, empathie en vakkundigheid hand in hand samengaan, begeleid ik je bij deze Rite de Passage (overgang). 

 

Rites de Passage zijn overgangen waarbij je van ene levensfase overgaat naar de andere, kent een 'in-between-and-betwixt' (de tussenfase van A naar B) en is uniek met geluk, groeipijnen, zichtbare veranderingen en innerlijke processen.

 

maak van elke dag

een sprookje

red draken

en versla

verwende prinsessen

kus af en toe

een kikker

en pluk rijpe bramen

Loesje

Afbeelding1.png

De kikker staat voor transformatie. De kikker vernieuwt, luistert in stilte en waagt de sprong. Kikker vertelt je te vertrouwen op je intuïtie, het samenspel van jouw zintuigen te verfijnen, jezelf te zuiveren en te ontdoen van alles wat een illusie is. Een illusie die jou probeert af te houden van wie je werkelijk bent.