RdP_becca-tapert-8_wjL7l5tik-unsplash.jp

Rites de Passage

​​"Rites de Passage marks a change, the beginning of a new chapter in life".

Spiritueel Transformeren is faseovergang waarin je je afvraagt: Is dit alles wat mijn leven te bieden heeft? Is dit de manier om gelukkig te worden?

 

Rites de Passage zijn overgangen waarbij je van ene levensfase overgaat naar de andere, kent een 'in-between-and-betwixt' (de tussenfase van A naar B) en is uniek met geluk, groeipijnen, zichtbare veranderingen en innerlijke processen.

 

 

Misschien herken je je jezelf in (een van) de hieronder staande situaties. Zo ja, dan ben jij toe aan Spiritueel Transformeren. Aan de hand van 5 elementleer leer je jouw spiritueel pad volgen, de bron van geluk in jezelf aanboren en eindelijk weer jezelf zijn.

Logo Soulgardens_Final.png
Logo Soulgardens_Final.png
Logo Soulgardens_Final.png
Logo Soulgardens_Final.png
Logo Soulgardens_Final.png

Lijstje met uitgesteld leven en opzij gezette dromen... maar als je morgen onder tram 12 kom te liggen, ben je dan wel tevreden met hoe je hebt geleefd? Of denk je f*** wat heb ik plezier gehad (Floortje Dessing)? Nu is het jouw tijd!

Daar sta je dan met een kar vol boodschappen in de supermarkt, het zweet breekt je uit, je voelt een ontploft lijf…je laat je kar staan, schiet in de 7e versnelling… Ik moet nu lucht, ruimte hebben!

Hamsteren... Denk je alles te hebben… wel of geen kinderen, een eigen bedrijf of leuke baan, een lieve man of vrouw en een mooi huisje, boompje, beestje... maar toch knaagt er wat? Pak die hamster beet!   

Strijkbout anno nu... Al mijn rimpels zijn lachrimpels maar die tussen mijn wenkbrauwen zijn WTF-rimpels, en die rimpels zitten echt heel diep (Rumag). Het juiste moment om te strijken en soms is dat NU!

Tijd voor een opkikker? Ontwaak uit je slaap, luister in stilte, waag de sprong en kus die kikker

maak van elke dag

een sprookje

red draken

en versla

verwende prinsessen

kus af en toe

een kikker

en pluk rijpe bramen

Loesje

Afbeelding1.png

De kikker staat voor transformatie. De kikker vernieuwt, luistert in stilte en waagt de sprong. Kikker vertelt je te vertrouwen op je intuïtie, het samenspel van jouw zintuigen te verfijnen, jezelf te zuiveren en te ontdoen van alles wat een illusie is. Een illusie die jou probeert af te houden van wie je werkelijk bent.