top of page
Boeddhistische monniken met paraplu's

Werkwijze
 

Geen ingewikkelde paraplu

Van het (ziels)padje af of op weg naar spirituele volwassenheid?

Je enige echte verantwoordelijkheid als, een in menselijke vorm geïncarneerde ziel, is de groei en ontwikkeling van die ziel in dit leven.

 

Toeval bestaat niet. Achter jouw hele leven en alles wat daarin gebeurt én gebeurd is, zit een bedoeling: een uniek plan, een levensplan, een zielsplan, om je weer volledig bewust te maken van JeZelf. En dat betekent ook dat elk probleem, elke angst, klacht of trauma waar jij nu mee zit, of datgene waar je juist in wil groeien en ont-wikkelen, ook altijd een logische (onderliggende) reden met een specifiek (dieperliggend) doel heeft.

Of het nu gaat om een familieonderzoek, een persoonlijke heling, ons gewonde zelf redden, verzoening of onopgeloste kwesties uit vorige levens helen, de ziel begrijpen, je openstellen voor de wijsheid van het lichaam of met compassie aanwezig leren zijn? Tijdens een dieptegesprek wordt met behulp van de aangegeven klachten of problemen jouw biografie en die van je familie opgespoord. Ook impactvolle en onverwerkte gebeurtenissen worden opgespoord en herbeleefd, zodat de negatieve lading eraf gaat en de impact ervan op jouw leven kleiner wordt of mogelijk zelfs verdwijnt.

A walk in the family brings the soul back home

 

Tijdens het eerste gesprek, de intake (meergeneratie familiesysteem), maken we kennis met elkaar en stel ik je veel vragen, over je leven, over je (groot)ouders en belangrijke (fysieke) gebeurtenissen in je leven. Hoe is je leven tot nu toe verlopen, welke belangrijke gebeurtenissen kwamen er op jouw pad? Daarnaast inventariseren we of jouw vraag geschikt is om met mij aan de slag te gaan.

Een vervolg hierop is een dieptegesprek dat begint met een kort voorgesprek. Vervolgens wordt in trance teruggegaan naar het verleden. Het mooie is dat je onderbewuste zelf selecteert waar gewerkt moet worden, dus welke ervaringen het sterkst met je probleem van nu verbonden zijn. We eindigen met een kort nagesprek.

What is planted in each person’s soul will sprout. - Rumi -

(Wat in de ziel van elke persoon is geplant, zal ontkiemen.)

We werken met een lichte trance terwijl je op de bank ligt. Wees gerust, trance is geen hypnose. Trance ontstaat eigenlijk vanzelf door je ergens op te concentreren. Je kunt het vergelijken met het kijken naar een boeiende film. Je leeft mee met de film, maar weet tegelijk ook dat je op de bank zit en ernaar kijkt. Zo is het ook tijdens de herbeleving. Je bent je zowel bewust van het daar en toen als van het hier en nu. Dat is juist belangrijk omdat het dan mogelijk is verbanden te leggen tussen toen en nu om zo nieuwe inzichten te krijgen. 

Tijdens een dieptegesprek ga je dus letterlijk terug in de tijd naar het moment dat jouw probleem, pijn of gedrag is ontstaan. Je onderbewuste laat je ervaren welke gebeurtenissen een zodanige impact op je leven hadden dat je nu, op dit moment in je leven, vastloopt. Of dat je niet lekker in je vel zit. Je gaat inzicht krijgen en er vallen kwartjes op z’n plek. Met je volwassen blik kijk je vaak anders naar de situatie, of je durft de pijn of je verdriet nu wel toe te laten. Na al die tijd opgesloten te hebben gezeten, kan deze pijn alsnog verwerkt worden.

De draad oppakken en parels rijgen.  

 

Onze ziel is de rode draad die al onze levens met elkaar verbindt, 'zoals parels aan een ketting'. Onze vorige levens hebben veel invloed op ons huidige leven. Alle gaven en wijsheid die je in een leven opdoet verlangen ernaar om één te worden met je onsterfelijke ziel en je te vergezellen in je volgende levens. Als één van je vorige levens vastzit in een onopgeloste kwestie, waardoor de gaven ervan niet kunnen worden overgedragen, probeert dat leven je bewustzijn binnen te dringen door je in je huidige leven te confronteren met die onopgeloste zaken. Als je bewust besluit om je met deze zaken te verbinden en ze te helen, kun je leren om niet dezelfde fouten opnieuw te maken en hoef je de vervelende gebeurtenissen die je al vele levens vergezellen niet opnieuw te ervaren.

Het leven is waardevol, onbetaalbaar en kostbaar

  • Mijn uurtarief is per 1 januari 2024 € 72,- per uur.

  • De intake (meergeneratie familiesysteem) duurt 1 uur. 

  • Een dieptegesprek duurt 1,5 tot 2 uur. 

  • Betaling is contant na afloop van het consult. Graag gepast als dat lukt. Het is niet mogelijk achteraf of op rekening te betalen. Indien gewenst kun je een betalingsbewijs krijgen, bijvoorbeeld voor de Belastingdienst.

  • Ik werk op maandag en woensdag om 10.00 uur en 14.00 uur.

  • Afspraken kunnen kosteloos 24 uur van tevoren telefonisch of via WhatsApp-bericht afgezegd worden. Daarna wordt de afspraak in rekening gebracht.

  • Ik blijf graag vrij om me – persoonlijk en beroepsmatig – op mijn manier te Ont-wikkelen. Daarom heb ik mij niet aangesloten bij beroepsorganisaties en werk ik onafhankelijk van een verzekeraar. De consequentie daarvan is dat de kosten niet worden vergoed. En met het oog op onze privacy is dat ook veel beter.

 

bottom of page