top of page
Boeddhistische monniken met paraplu's

Werkwijze
 

Geen ingewikkelde paraplu

Van het (ziels)padje af of op weg naar spirituele volwassenheid?

Je enige echte verantwoordelijkheid als, een in menselijke vorm geïncarneerde ziel, is de groei en ontwikkeling van die ziel in dit leven.

 

Toeval bestaat niet. Achter jouw hele leven en alles wat daarin gebeurt én gebeurd is, zit een bedoeling: een uniek plan, een levensplan, een zielsplan, om je weer volledig bewust te maken van JeZelf. En dat betekent ook dat elk probleem, elke angst, klacht of trauma waar jij nu mee zit, of datgene waar je juist in wil groeien en ont-wikkelen, ook altijd een logische (onderliggende) reden met een specifiek (dieperliggend) doel heeft.

Of je nu te maken hebt moeilijke keuzes, vastlopen, psychosomatische klachten, met trauma in de voorouderlijn, uit je jeugd, trauma voor, tijdens of na je geboorte of oorzaken uit andere levens, uit andere dimensies, energetische oorzaken of oorzaken in vloeken, geloften, beloften enzovoort? Alles is op te lossen. Alleen zijn er geen toverstafjes. Uiteindelijk dien jij zelf je verantwoordelijkheid te nemen en te leren hoe jij je problemen en klachten kunt oplossen. Ik begeleid je op een deskundige en professionele wijze.

De draad oppakken en parels rijgen.  

 

Onze ziel is de rode draad die al onze levens met elkaar verbindt, 'zoals parels aan een ketting'. Onze vorige levens hebben veel invloed op ons huidige leven. Alle gaven en wijsheid die je in een leven opdoet verlangen ernaar om één te worden met je onsterfelijke ziel en je te vergezellen in je volgende levens. Als één van je vorige levens vastzit in een onopgeloste kwestie, waardoor de gaven ervan niet kunnen worden overgedragen, probeert dat leven je bewustzijn binnen te dringen door je in je huidige leven te confronteren met die onopgeloste zaken. Als je bewust besluit om je met deze zaken te verbinden en ze te helen, kun je leren om niet dezelfde fouten opnieuw te maken en hoef je de vervelende gebeurtenissen die je al vele levens vergezellen niet opnieuw te ervaren.

Investering in jezelf 

Je Ziel weet wat je nodig hebt en laat je juist dát zien, wat nodig is om je leven ten volle te leven. Ik help je graag om te leren omgaan met de uitdagingen in jouw leven en bij het maken van connectie met je Ziel om zo antwoorden te krijgen op belangrijke (levens)vragen

 

Welke sessie past het beste bij jou op dit moment? Er zijn diverse mogelijkheden aangezien jouw behoeftes ook verschillend zijn in de tijd. We inventariseren of jouw vraag geschikt is om met mij aan de slag te gaan en wordt helder welke energetische beweging (een meergeneratie familiesysteem, een coachingsessie persoonlijke en spirituele groei of een SoulKey Therapy® sessie) het beste bij jou aansluit.

Uurtarief € 90,00

Betaling is contant na afloop van een sessie.

Soulgardens openingstijden alleen op afspraak.

We proberen onze afspraken ruim van tevoren in te plannen. Als er dringende redenen zijn, kunnen we een afspraak verzetten maar dan wel uiterlijk 24 uur van tevoren. Anders, net als de tandarts of de huisarts, breng ik haar in rekening. Mocht er onverhoopt een noodsituatie ontstaan dan lossen we dit uiteraard samen op (de nood zou zich ook bij mij kunnen voordoen)

Vrijgevestigd en onafhankelijk. Ik heb een vrijgevestigde spirituele coaching praktijk en blijf graag vrij om me persoonlijk en beroepsmatig te ontwikkelen. Daarom heb ik mij niet aangesloten bij beroepsorganisaties en werk ik onafhankelijk van de zorgverzekeraar. Dit geeft mij de ruimte om de sessies vanuit mijn deskundigheid, met een brede kijk op mensen en vanuit werkervaring op maat en passend bij iedere persoon aan te kunnen bieden. En met het oog op onze privacy is dat ook veel beter. 

bottom of page