top of page
Thuiswerken

Dieptegesprek

Jouw ziel wéét wat de bedoeling is.

 

Je kunt met je hoofd niet bedenken wat zich allemaal in de onderstroom afspeelt. Een dieptegesprek werkt op zielsniveau en brengt de flow in jouw leven terug. Inpluggen op het wetende veld (onbewuste). Daar zijn dingen helder en direct voelbaar. Jouw ziel is daarmee verbonden en door daarmee in interactie te gaan, kom je tot inzichten die jouw ratio in de verste verte niet had kunnen bedenken.

Een dieptegesprek is een zeer diepe, emotionele en inzichtgevende reis naar binnen, in je ziel, onder alle lagen van alle oppervlaktes.

Het vraagt dan ook van je dat je zelfverantwoordelijk bent en 'in gesprek' durft te gaan met je eigen diepste gevoelens en ze letterlijk, figuurlijk en gevoelsmatig onder ogen durft te komen. Dat betekent niet dat je iets (antwoorden of heling) koopt of dat je een Quick Fix krijgt: je ontdekt en doet het zelf, in jezelf.

 

Met een dieptegesprek ga je middels een lichte trance terug in je verleden naar de oorzaak en oorsprong van het mentale, emotionele of fysieke probleem en de symptomen ervan, precies daar waar en waardoor het ontstaan is. Door terug te gaan naar de oorzaak en datgene wat ‘onaf’ is - de unfinished business - weer te herbeleven, kan je het niet alleen mentaal, emotioneel en lichamelijk doorwerken, verwerken, veranderen en helen, je krijgt ook antwoorden en inzichten (onderliggende reden en doel) in waarom het jou ‘overkomen’ is (spiritueel helen).

 

Een dieptegesprek is niet geschikt wanneer je bent gestuurd door een ander, terwijl je zelf eigenlijk niet wil. Als je antipsychotica of emotie onderdrukkende medicijnen gebruikt of tijdens een dieptegesprek niet nuchter kunt zijn doordat je alcohol of drugs gebruikt.

Een dieptegesprek duurt 1,5 uur.

bottom of page